Predhodni in obdobni zdravniški pregledi za delo

V sklopu medicine dela z namenom vzdrževanja najvišjih standardov varnosti in zdravja pri delu izvajamo tako predhodne zdravniške preglede za službo (še pred zaposlitvijo) kot tudi obdobne (preglede na 1 - 5 let).

Zakaj izbrati Medicino Mataln?

Termin brez čakalnih dob

Nimamo dolgih čakalnih vrst (kot nekateri) – na vrsti ste že v nekaj dneh.

Vse na enem mestu in v enem terminu

Vse preiskave znotraj pregleda opravimo
na isti lokaciji in v istem času.

Hitri rezultati

Zdravniško spričevalo vam pošljemo že naslednji delovni dan.

Pregled končan že v cca. 1 uri

Zahvaljujoč našim optimiziranim procesom pregled navadno traja le 1 uro.

Izjemna prilagodljivost

Še posebej se potrudimo, da se s terminom prilagodimo vašim potrebam.

Oseben pristop

Zahvaljujoč prijetni obravnavi se vaš zaposleni na delovno mesto vrne še bolj motiviran.

napotnica

Ponudba preventivnih pregledov za službo

Obstajata dve vrsti preventivnega zdravstvenega pregleda za službo, namen obeh pa je zaščititi zdravje delavca in preprečiti nastanek poklicnih bolezni ali poškodb. Za vsakega zaposlenega pred pregledom izpolnite pripadajočo napotnico.

Predhodni preventivni zdravstveni pregled

V skladu s Pravilnikom o preventivnih zdravstvenih pregledih delavcev je seveda potrebno zaposlenega napotiti na ta pregled še pred zaposlitvijo.

Obdobni preventivni zdravstveni pregledi

Glede na oceno tveganja (odvisno od obremenitev, izpostavljenosti hrupu, delu na višini, ali v primeru nočnega dela) je potrebno preventivne zdravstvene preglede izvajati na 1-5 let.

*V primeru pregleda pri nas, vas vljudno prosimo, da nam napotnico predhodno pošljete na email (oz. jo pripnete prijavnemu obrazcu, do katerega dostopate tukaj), saj se tako lahko vnaprej pripravimo, vaš zaposleni pa posledično preživi manj časa v naši čakalnici.

pregledi

Vsebina preventivnih pregledov in konkurenčne cene

Kvaliteten pregled zajema zdravstveno anamnezo, EKG, preiskave krvi, urina in pljuč, pregled vida ter morebitne dodatne storitve. Razveselilo pa vas bo, da pozitivno izstopamo tudi po svojih cenah.

Preventivni zdravstveni pregledi (predhodni, obdobni):

Cena osnovnega pregleda znaša: 65 EUR

Dodatno oz. po presoji zdravnika glede na obremenitve in zahteve na delovnem mestu:

Dodatne laboratorijske preiskave:

Na pregled se lahko naročite katerikoli dan v tednu na telefonsko številko 07 2927 210, po emailu md.sentrupert@mataln.si ali s preprostim klikom na spodnji gumb.

Po oddani prijavi, vas bomo v najkrajšem možnem času poklicali ter z vami uskladili termin, ki vam (oz. vašim zaposlenim) najbolj odgovarja. V kolikor na pregled prijavljate več oseb, nam to v okvirčku za komentar dopišite.

Ekipa

Naši zdravniki in urniki

Morebitne odsotnosti, nadomeščanja in ostala obvestila lahko preverite v zavihku Aktualna obvestila.

Lokacija

Lokacija in delovni čas

Naša ambulanta se nahaja v samem jedru Šentruperta.

Delovni čas
Ponedeljek07:00-14:00
Torek07:00-14:00
Sreda13:00-20:00
Četrtek07:00-14:00
Petek07:00-14:00
FAQ

Pogosta vprašanja

Medicina dela je namenjena preprečevanju bolezni in spodbujanju dobrega počutja vaših delavcev. Naši strokovnjaki medicine dela si prizadevajo za doseganje in vzdrževanje najvišjih standardov varnosti in zdravja pri delu (na delovnem mestu).

Za predhodni ali obdobni zdravstveni pregled zaposleni s seboj potrebuje osebni dokument, zdravstveno kartico, osebni zdravstveni karton (ki ga pošlje osebni zdravnik), izpolnjeno napotnico (s strani delodajalca) in očala ali leče (v kolikor jih zaposleni nosi).

*Zaželeno je, da se napotnico predhodno pošlje že na elektronski naslov md.sentrupert@mataln.si.

**Za predhodni pregled boste potrebovali obrazec 8,204, za obdobni pregled pa obrazec 8,205.

Zaposleni pride na pregled tešči ob naročeni uri. Sprejme ga medicinska sestra, nakar izpolni vprašalnik o svojem zdravstvenem stanju. Najprej je na vrsti odvzem krvi, potem se odda vzorec urina. Nato zaposleni opravi vse potrebne preiskave. Sledi osebni pregled pri zdravniku. Vse te storitve pa so opravljene ob enem obisku. Običajno traja pregled od 1 do 4 ur – odvisno od obsega preiskav, ki jih je potrebno narediti.

Pri osebnem zdravniku je potrebno načeloma 1 teden pred pregledom zaprositi, da pošljejo kartoteko na naslov: Medicina Mataln d.o.o., Šentupert 124, 8232 Šentrupert.

Končne izvide zaključimo takoj, ko prejmemo vse potrebne izvide posameznih pregledov. Končne izvide zaposlenemu običajno pošljemo naslednji delovni dan po pregledu. Ta dan pošljemo tudi spričevalo delodajalcu.

V Medicini Mataln sodelovanja ne pogojujemo s pogodbami za celoten kolektiv, k nam lahko napotite tudi posamezne osebe, ki jim lokacijsko in časovno bolj ustreza naša lokacija v Šentrupertu.